Hoe gaan we om met de toegang

vrouw handen bidden voor de zegen van god op zonsondergang achtergrond - spiritual stockfoto's en -beelden

Hoe krijgen we toegang tot onze Akasha kronieken? Antwoord: We gaan naar binnen, door…

Qi klier en gezondheidQi is een vitale levensolie in de traditionele Chinese geneeskunde. Het is een actief ingrediënt van veel traditionele Chinese geneeskrachtige planten, en helpt bij het bevorderen van een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn. Enkele van de gezondere qi-oliën zijn rozenkwarts, lapis lazuli, engelwortel, wierook en mirre. Onthoud wel dat wierook en mirre vrij duur kunnen zijn. Er zijn veel goedkope opties, vooral als je echte Chinese bloemen essence koopt.

Gebruik een zacht hart wanneer je winkelt voor gezondheid qi.

Vraag je spirituele gids om je te helpen de gezondste qi olie op de markt te vinden, en om je de beste merken voor te stellen.

Isaanda ( Indonesiër) die persoonlijk schaduwde voor JohnURESlope (een top-notch spiritueel adviseur) – kocht de goddelijke bediening van gezondheid van een collega van hem, een persoonlijke arts. Zij raadde het zonder meer aan. Ik zou ook graag Isaanda's boek "Ontdekking van de Helende Ruimten: The Possibilities of Spirit Healers Worldwide" en de auteur ervan. Dit is waarlijk de beste bron voor kennis over gezondheid qi.

De westerse geneeskunde vertrouwt zwaar op chemicaliën. De Chinese geneeskunde vertrouwt op chi (hij leeft of leeft) en is duizenden malen krachtiger. Met de Westerse geneeskunde hebben we de neiging om naar de wetenschap te kijken en te herhalen wat onze wetenschappers zeggen zonder vragen te stellen. De Chinese geneeskunde kijkt naar feiten en baseert haar kennis niet op theorieën.

In China is er geen ziekte, maar alleen harmonie.

Het lichaam moet een evenwicht bewaren tussen een gezond ego en een gezonde ziel. Wanneer we niet in harmonie zijn, brengen we ziekte. De Chinezen noemen dit een staat van onbalans. onbalans is voor de Chinese geneeskunde, een onbalans is een probleem.

Een gezond ego is onze harmonie.

In een staat van onbalans is onze energie geblokkeerd, voelen we ons moe, verward, depressief etc. We kunnen ons gevoel van Gisteren verliezen, of ook Woede en Depressie voelen.

Vanuit een plaats van onevenwichtigheid kennen we als westerlingen alleen maar lelijkheid en om toch actie te ondernemen om deze problemen te corrigeren onderdrukken we onze gevoelens.

Antwoorden op sommige van deze problemen kunnen liggen in aanroeping, hetzij de Shao Yang of de Hemelse Mystieke Tai Chi.

Qi, soms circulerende Qi genoemd, is de vitale levenskracht of energie van de wereld. Meer Qi in het lichaam betekent een meer gezondheidsbevorderende kracht. Dit betekent echter ook dat we koud worden voor de wereld als het lichaam de leegte van onze Chi of vitaliteit detecteert. De kou berooft ons van onze vredigheid en vreugde. Soms kunnen we zelfs ziek worden. Omgekeerd, als we ons leven vol warmte houden, is onze Chi of vitale energie continu, gezond en sterk. Onze Qi kan niet geblokkeerd worden. De Qi die we uitademen is volledig toegerust om ons te herstellen.

Qi is de energie die we inademen (Qi inname=Qi activiteit=Qi Kroon Chakra activiteit). Qi is onze interne bron. Het is de bron met de grootste waarde. Qium (spreek uit: chee ) betekent kostbaar. Qi Kroon Chakra betekent de plaats waar Qi Zaad (Qi) zich manifesteert. Aanwezigheid van Qi in het lichaam duidt niet alleen op de aanwezigheid van de Wet van Aantrekking of Oorzaak en Gevolg, maar het duidt ook op de plaats van voorspoed ( ).

Qi is bewegende energie. Wind betekent bewegende energie. In ons lichaam is Qi mysterieuzer. In feite is Qi niet alleen bewegende energie, maar het zijn ook technieken om energie te bewegen. Technieken zoals Anatomie van Qi, Qirologie, Qi Yoga leiden tot een beter begrip van Qi.

Er zijn twee aspecten van Qi. Qi is de bewegende energie en deze bevindt zich in de meridianen van deupunctuur. Ook heeft ons lichaam een natuurlijke Qi stroom. Dit wordt Chi of water genoemd. In de acupunctuur meridianen kan Qi stromen zonder enige sectie of vorm. Echter, wanneer water wordt ingebracht in de acupunctuurpunten, kan de Qi meer geconcentreerd worden. Dit creëert meer heilzame energie in het qi-lichaam, omdat elk van de qi-punten lijdt aan een dubbele negatieve kant. Deze dubbele negatieve kant zorgt ervoor dat de negatieve energie zich ophoopt in het qi-lichaam. Qi meditaties is het zoeken van de twee negatieve kanten om de positieve kanten in evenwicht te brengen en te versterken.

Qi wordt aangetrokken door verschillende factoren. Deze omvatten: fundering, hout, vuur, aarde, metaal en dit wordt metaalelement genoemd. Wanneer deze vier elementen in het fysieke lichaam aanwezig zijn, wordt qi aangetrokken. Echter, wanneer deze vier elementen afwezig zijn in het lichaam, dan is qi afstotend. In dit geval wordt qi gecondenseerd, en wordt het minder intens. Qi heeft de kleur zwart, hoewel de oorspronkelijke kleur van qi wit is. Qium heeft geen kleur.