How to Get Out of Control

leer motiveren motiveren machtigen, tekst woorden typografie geschreven op papier tegen houten achtergrond, het leven en zakelijke motiverende inspirerende - coaching stockfoto's en -beelden

We hebben allemaal te maken met het probleem dat we vastzitten in een sleur en niet weten hoe we eruit moeten komen. Pas als je weet wie je bent, wat je wilt en hoe je verder moet, kun je meer bereiken. Als je eenmaal hebt besloten om te veranderen, kun je het waarschijnlijk ongeveer vijf cursussen eerder doen dan je dacht dat je ze zou kunnen krijgen. Alles zal gratis zijn. Je zult bij ons kunnen komen werken, je zult zien dat het probleem gewoon de locatie is, en als ik je coach ben, wens ik je alle kansen van de wereld.

Elk jaar miljoenen dollars uitgeven om seminarleiders en motiverende sprekers te fokken en op te leiden is gewoon fantastisch. Dit is iets dat het beste van het beste zal verdienen. We willen je inspireren om meer te bereiken in het leven en wensen je veel succes met je nieuwe onderneming. Ik ben er voor je en wens je veel succes.

Door uw kleine geheim te vertellen, kunnen we u helpen en adviseren om iets te doen, zoals zelf risico's nemen. We zullen dan opgezadeld worden met de immense stress van iemand anders die zeker weet wat je ware motivaties zijn. Je zult sterker worden door je niet zo te gedragen, want we hebben allemaal ervaren hoe gemakkelijk het is en hoe het bijna onmogelijk is om je niet zo te gedragen. U zult zien dat het schrijven van uw doelen of doelen en het volgen ervan, door alle moeilijkheden en uitdagingen heen, een buitengewoon succes is.

Waarom moeten we contact met u opnemen? Er is al veel geschreven over een coaching tycoon in Amerika, maar niet als life coach in Breda! Ik weet zeker waarom ik dat kan zeggen. De eerste coach die in Breda bij ons kwam was zoals ik het heb, de sportcoach Michael Heisel. Hij is er nog steeds, maar is onlangs vertrokken. Michael had een langdurige persoonlijke relatie met de stichting, maar was naar Amerika verhuisd en had geen baan.

Dus toen de coach van Heisel begon na te denken over de hulp die hij bood, vroeg Michael of hij contact kon opnemen met zijn coachingmagnaat. Hij wilde inspiratie voor alle woorden die hij zou kunnen gebruiken wanneer zijn kansen worden aangevallen, net als bij Michael en mensen zoals hij.

Het volgende is een gesprek dat een oproep wordt genoemd en is ook behoorlijk inspirerend:

Coaching: Michael Heisel hier weer, ik moet je vragen naar je humeur. We weten dat je een erg boos persoon bent en alleen boos zou worden als iemand dingen deed die je niet leuk vonden. Word gewoon niet boos op andere mensen.

Michael: Ja, ik word gemakkelijk boos, ik word sneller boos dan wie dan ook op de planeet en ik ben me er terdege van bewust dat ik mijn woede nooit mag gebruiken om een ​​ander mens kwaad te doen. Mijn humeur is echter heel nuttig om mijn punt over te brengen als iets niet naar mijn zin gaat, maar geef onmiddellijk de persoon op wie ik boos ben de schuld in plaats van mijn eigen schuld. Ik heb geleerd om mijn persoonlijke humeur te beheersen, maar ik raak soms nog steeds uit de hand en word boos zonder reden. Kunt u mij vertellen wat deze feedback is die ik moet behandelen?

Coaching: I attend to this in our sessions. You need to keep yourself in control at all times or your life will only be a series of unfortunate events which you regret over and over again.

Michael: I find it hard to remember to do that, which is a common complaint.

Coaching: If you only remember that you are responsible for your reactions to other people, then you will start to see that you can manage your personal psychological temperature better. People around you will hardly be able to modify anything to suit you. Being always separate and apart from the rest of the world, you always are in control of your reactions to others. Painful silent boss confrontations are really their own problem.

Michael: It may be a good point to elaborate on your confusion slowly and make me understand it. You would say that your confrontations are more disruptive and important than those you have with your colleagues in the office?

Coaching: They even have the potential to get you fired, alright. Nobody should be made to tear each others apart. So what should you do about it?

Michael: Ik weet zeker dat het probleem, zoals je zei, niet op mijn werkplek zit, maar in mezelf. Het is een extra belasting voor mijn geweten om een ​​gedetailleerd verslag te schrijven over alles waar ik boos en overstuur van word in de prins van mijn getekende satires. Net zoals een gespannen persoon worstelt met drukknoppen, doe ik hetzelfde. Als ik dit niet zou begrijpen, zou ik nooit mijn tong kunnen beheersen en zelfs mijn woede kunnen wegwerken. Ik kan gemakkelijk wrok vermoeden en alle anderen de schuld geven. Maar levend achter een sociaal masker na de zorg, kwam ik constant in de vraag dat ik nooit antwoord zal krijgen. We beginnen elkaar allemaal pijn te doen, het is mijn eigen schuld. En een persoon, niemand

Coaching: Het probleem is dat zowel u als iemand anders of gewoon uw menselijke natuur.